EEN KUNSTPARK

Het Centrum stopt niet bij kunst- en cultuurbeleving binnen vier muren. Integendeel zal het gehele project kunst en cultuur uitademen, in het bijzonder ook het gehele buitengebeuren.

Het wordt een luchtig wandelgebied met veel groen en veel ruimte voor openlucht kunst- en cultuuruitingen zoals installaties en moderne kunstobjecten met volop ruimte voor het plaatsen van spelenderwijze leeropties voor de jeugd. Of het nu om het verleden of het heden gaat!

Art park

En rondom in dat park natuurlijk volop gelegenheid om even een korte pauze te nemen of te genieten van typisch Surinaamse lekkernijen die niet weg te denken zijn tijdens een recreatieve wandeling.

En daarnaast natuurlijk ook veel ruimte voor eigentijdse art-performers die in een luchtige open omgeving alle ruimte krijgen om het publiek te vermaken! Elke dag weer.

Besef dat al het moois aan afbeeldingen voorlopig nog in het idee- en planstadium verkeert en dat er qua vormgeving nog niets vaststaat. Dus er is alle ruimte voor iedereen om mee te denken over inhoud en vorm en er met z’n allen iets prachtigs van te maken.